A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk! Elfogadom
Termékek Menü
0
Buderus Logamatic KM 200 Távvezérlő rendszer Katt rá a felnagyításhoz

Buderus Logamatic KM 200 Távvezérlő rendszer

Ár:
74.867 Ft (58.950 Ft + ÁFA)
Gyártó: Buderus
Cikkszám: 8718584845
Elérhetőség: Várható szállítás 1-5 nap
Várható szállítási idő 2017. június 30.

Termék oldal 4 kártya

 • termékeinket telefonon is megrendelheti

  Hívjon minket: (70) 62 33 553

 • Gyors házhozszállítás

  Akár másnap kiszállítjuk a
  csomagját

 • Ingyenes szállítási lehetőség

  Szálllítási információk >

Részletes leírás
 • A Pro Control Gateway modul a kapcsolathoz
 • Bosch Home alkalmazás a grafikus felhasználói felületért
 • Szabadon választható és változtatható programok
 • Magyar nyelvű szövegek
 • Napi, heti és havi áttekintő nézet
 • Hőmérséklet történeti adatok grafikus megjelenítése (külső és belső hőmérséklet)
 • Szolár nyereség diagram (telepített szolár rendszer esetén)

Az otthon biztonsága életünk egyik legfontosabb tényezője. A modern riasztó rendszerek kielégítő megoldást biztosítanak otthonaink távfelügyeletére, hiszen egy okosabb riasztó központ a fény és hangjelzésen kívül, már telefonhívással is tud figyelmeztetni a nem kívánt behatolókra. A fűtéstechnikában erre eddig csak korlátozott lehetőségek álltak rendelkezésre.

A mobil internet és az okos telefonok elterjedése új irányt mutat a házi távfelügyelet elterjedésének. A Buderus a Logamatic KM200 rendszer segítségével kíván az eddigieknél komplexebb rendszert biztosítani a biztonságot kereső ügyfelek részére. 

A Logamatic KM200 egy megfelelő okos telefon segítségével a nap bármely szakában, a világ minden pontjáról lehetőséget biztosít arra, hogy rendszerünket kézben tarthassuk. A fűtési körök beállítása és üzemmód lekérdezési lehetősége, valamint a meleg víz hőmérsékletének és időpontjainak beállítási lehetősége, minden eddiginél nagyobb nyugalmat tesznek lehetővé, így elkerülhető az, hogy jól megérdemelt téli szabadságunk alatt egy esetleges gázkimaradás, vagy meghibásodás miatti leállás kárt tegyen költségesen kialakított rendszerünkben. 

Hogyan is működik mindez?

Mivel internetről van szó a rendszerben helyet kell, hogy kapjon egy nagy teljesítményű és a legmagasabb biztonsági igényeket is kielégítő szerver, amit a Buderus biztosít. A szerver biztonsága az internetes bankok biztonságával egyenértékű. A gázkészülék alatt elhelyezett kapcsolómodul biztosít összeköttetést a ház routerével, egy hálózati vezetéken keresztül. Ha az épületben található wi-fi hálózat, akkor mobilhálózattól függetlenül is beavatkozhatunk a fűtés működésébe. A Logamatic KM200 kapcsolómodulja és a telefonra telepített alkalmazás frissíti magát az internetről. Az év végéig érkező frissítések további platformok használatát teszik majd lehetővé.

A Buderus rendszere egy egyszerű alkalmazás és egy kiegészítő kapcsolómodul használatával 2012 októberétől képes ezt a rugalmasságot nyújtani, mindazon ügyfelei számára akik RC időjárás és helyiség hőmérséklet szabályozókat használnak.

Hasonló termékek

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő