A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk! Elfogadom
Termékek Menü
0

​Gázbojler, a kényelmes melegvíz szolgáltató eszköz

Otthonunk kényelmének egyik meghatározó és magától értetődő eleme, a meleg vízzel való ellátottság. Azokon a helyeken, ahol nincsen alapértelmezett hálózati meleg víz szolgáltatás, ennek előállítására az egyik legkényelmesebb módszer a gázbojler használata.

A modern gázbojler egy alacsony gázfogyasztású, hatékony, biztonságos és megfizethető eszköz, melynek élettartama is elég hosszú ahhoz, hogy megérje befektetni rá a pénzt. A gázbojler fekvő vagy álló helyzetben falra szerelhető, zártrendszerű készülék, ami egyidejűleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is alkalmas. Beépítése (amit csak szakember végezhet) kis és közepes méretű lakásokba ideális, (a fogyasztás mértékétől függően 80 vagy 120 literes változatban) nagyobb lakás esetében, ami több vízfogyasztó pontot jelent, indokolt lehet két készülék használata is.

A magyar piacon többféle márkájú gázbojler is vásárolható, ezek között vannak jól bevált hazai, és külföldi márkák is, kéményes vagy kémény nélküli változatban egyaránt. A készülékek nagy többsége őrlángos, a gyújtás pedig piezo-elektromos, a kívánt vízhőmérsékletet forgatógombbal állíthatjuk be. A legtöbb gázbojler gyártó ad a szépségre is, a készülékek külső burkolata magas fényű, fehér porlakk bevonattal ellátott acéllemez, a szerelvénytér burkolat pedig fehér műanyag. A gázzal működő bojler nagy előnye, hogy használata tiszta, kényelmes, szaktudást nem igényel, ha pedig javításra, karbantartásra kerül a sor amúgy is csak szakember végezhet igazán jó munkát.

Tartalomhoz tartozó címkék: cikkek
Gyártók