A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk!
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz
További képek

Gree Dark X GWH09ACC-K6DNA1F-dark oldalfali mono split klíma 2,7 KW

Web Ár:
305.435 Ft (240.500 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Tartó Konzol Kültéri Klímaberendezésekhez 450-es Prémium - PL11C Tartó Konzol Kültéri Klímaberendezésekhez 450-es Prémium - PL11C
12.578 Ft
2-3,5 kW-os Split klímaszerelés 2-3,5 kW-os Split klímaszerelés
100.000 Ft
Gyártó: Gree
Cikkszám: GWH09ACC-K6DNA1F-dark

Klímaszerelői árak megtekintéséhez regisztráció szükséges!
Regisztráláshoz kattints IDE.

Kiemelt tulajdonságok
WI-FI (2,4 GHZ) VEZÉRLÉS • 3D LÉGÁRAM • COLD PLASMA SZŰRŐ • TÁVIRÁNYÍTÓBA INTEGRÁLT HŐMÉRŐ (I FEEL) • 8°C-OS TEMPERÁLÁS • FŰTÉS -25°C KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLETIG • H-TARIFA IGÉNYELHETŐ • KOMPRESSZOR KARTER ÉS CSEPPTÁLCA FŰTÉS

Jótállás
3+2 év

Elérhetőség: Raktáron

Termék oldal 4 kártya

Klímaszerelő regisztráció

 

Fűtésszerelő regisztráció

 
  • termékeinket telefonon is megrendelheti

    Hívjon minket: 06 46 999 199

  • Gyors házhozszállítás

    Akár másnap kiszállítjuk a
    csomagját

  • Ingyenes szállítási lehetőség

    Szálllítási információk >

Leírás

Gree Dark X GWH09ACC-K6DNA1F-dark oldalfali mono split klíma 2,7 KW

HŰTÉS
2,7 – 3,5 – 5,3 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak, így garantáltan megtalálja az Ön helyiségébe megfelelő készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A++ energiaosztályba sorolt termék.

FŰTÉS
Jó választás lehet annak, aki nem csak hűtésre használná a berendezést, hanem fűteni is szeretne, hiszen -25°C-ig képes fűteni vele. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Dark X készülékhez nem kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve. H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

WI-FI
A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG
A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű, amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088. A Gree Dark X készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.

Paraméterek

Hűtési teljesítmény 2.7kW
Fűtési teljesítmény 3kW
SEER 7.5
SCOP 4.2
Energiaosztály A++/A+

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!