A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk!
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz
További képek

Bosch Condens 3000F - 30 álló kondenzációs rendszerkazán

Web Ár:
724.939 Ft (570.818 Ft + ÁFA)
Fűtőteljesítmény: 34 kW
Gyártó: Bosch
Cikkszám: 7731600030
 • Ideális új rendszerekhez vagy régi modernizációhoz.
 • Modulációs tartomány: 1:4
 • Alacsony zajszint
 • Szolár rendszer kompatibilis.
 • Beépített szabályzó(LCD kijelzővel) Szobatermosztát (külön tartozék) szükséges
 • Beépített váltószelep (motor hozzá opcionálisan rendelhető)
Elérhetőség: Rendelhető

Termék oldal 4 kártya

Klímaszerelő regisztráció

 

Fűtésszerelő regisztráció

 
 • termékeinket telefonon is megrendelheti

  Hívjon minket: 06 46 999 199

 • Gyors házhozszállítás

  Akár másnap kiszállítjuk a
  csomagját

 • Ingyenes szállítási lehetőség

  Szálllítási információk >

Leírás

A Condens 3000F sorozat kompakt kialakítású, modern megjelenésű fűtő készülék.
A termék kis helyigényének köszönhetően szinte bárhová beépíthető. 
Csatlakozásainak helyei megegyeznek a régi kéményes álló kazánokéval így megkönnyítve a cseréjüket. A termék ideális régi rendszerek modernizációjához de természetesen alkalmas új, napkollektoros, energiatakarékos rendszerek létesítéséhez is.

A Kazánt nevezhetjük akár rendszerkazánnak is, ugyanis a készülék tároló előkészítéssel rendelkezik, ezáltal egy tároló könnyedén hozzákapcsolható és ezzel hőközponttá alakul.
Kétféle teljesítményben gyártják, a 16kW-ost kisebb lakásokba ajánljuk, míg a harminc kilowattos egy nagyobb családi ház fűtését, melegvíz ellátását is meg tudja oldani. 
A kondenzációs technológiának köszönhetően a készülék rendkívül energia takarékos, ráadásul szolár rendszerhez csatlakoztatva ez tovább kamatoztatható. 
A kazán modulációs tartománya 1:4-es így rendkívül széles tartomány lefedésére alkalmas. A zajkibocsátása rendkívül alacsony, észre sem veszi működését miközben kimagasló komfortérzetet biztosít Önnek és családjának.

Condens 3000 F álló kondenzációs kazán

A Condens 3000 F a Bosch bevált és teljesen saját fejlesztésű kondenzációs technikájával jó benyomást kelt, és garantálja a magas hatásfokú fűtést egész évben. A kazán egyéni igények szerint kombinálható a Bosch melegvíz-tárolóival, szabályzóival és égéstermék elvezetési rendszereivel, így egyszerűen, pillanatok alatt kialakíthatja otthonában a tökéletes fűtési rendszert.

Három fontos érv a tökéletes fűtéshez: Hatékonyság, gazdaságosság és könnyű kezelhetőség

A Condens 3000 F ideális megoldást jelent az egyszerű és gazdaságos lakásfűtésre. Mint a gáztüzelésű kondenzációs kazánok általában, a 3000 F  magas hatásfokkal dolgozik egész évben, kiváló ár-érték arányuk pedig még gazdaságosabb ajánlattá teszi őket. A kazán nagyon kis helyet foglal, és rendkívül kis tömegű. Ez megkönnyíti a beszerelést végző szakember munkáját, és minimálisra csökkenti a drága beszerelési időt.

Márka, minőség, a sok elégedetten töltött év érdekében 

A Condens 3000 F típus a legjobb minőségű alkatrészekből készült, amelyeket a gázszerelője már ismer más Bosch kazánokból. Az ilyen sorozatgyártásban készült bevált alkatrészek teszik lehetővé, hogy a Condens 3000 F típust a Bosch márkára jellemző minőségben, mégis ennyire vonzó és méltányos áron kínáljuk. Ideális példa erre a hőcserélő, amely jó minőségű alumínium-szilícium ötvözetből készül, ezért rendkívül korrózióálló. Ugyanakkor ennek az anyagnak kiváló a hővezetése, és jelentős mértékben hozzájárul a kazán kiváló hatásfokához

Kis méret

Kis méretének köszönhetően mindig lehet helyet találni a kazán telepítésére. Ez emellett fűtés-korszerűsítés esetén nagyban megkönnyíti a kazáncserét is. A Condens 3000 F tömege mindössze 54 kg, így telepítéskor szó szerint könnyű munkája lesz a szakembernek.

Kiváló hatásfok egész évben

A kondenzációs technikának köszönhetően a Condens 3000 F kazán 93%-os szezonális hatásfokkal rendelkezik, mellyel jelentős gázmegtakarítás érhető el egy hagyományos kazánhoz képest.

Paraméterek

Elektromos védettség IPX4D
Hatásfok (%) 93%

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!