A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk!
Termékek Menü

Légtisztító Berendezések

A légtisztítókat arra tervezték, hogy eltávolítsák a beltéri levegőből a szennyező anyagokat, például a port, a polleneket, a háziállatok szőrét és a baktériumokat. Különböző szűrési módszereket alkalmaznak, többek között HEPA szűrőket, aktív szénszűrőket és UV-C fényt. A légtisztító berendezések a levegőt egy vagy több szűrőn keresztül szívják át, amelyek a részecskéket és szennyező anyagokat felfogják, mielőtt a tiszta levegőt visszakeringetnék a helyiségbe. Egyes modellek ionizációs technológiát is tartalmaznak a baktériumok és szagok semlegesítésére.

Légtisztítót akkor érdemes vásárolnunk, ha allergiás, asztmás vagy légzőszervi betegségben szenvedő személlyel élünk egy háztartásban (vagy mi rendelkezünk ezek valamelyikével). Továbbá olyankor is ajánlottak, ha háziállatot tartunk, vagy ha dohányzunk. A rossz beltéri levegőminőségű környezetekben is előnyösek, például városi területeken vagy ipari telephelyek közelében lévő otthonokban.

A légtisztítók a káros anyagok és allergének eltávolításával javítják a beltéri levegő minőségét, egészségesebb lakókörnyezetet teremtenek és kiegészíthetik a meglévő HVAC-rendszereket.

A Meleget.hu olyan megbízható márkák klímáinak széles választékát kínálja, mint például az Aux, Bosch, Carrier, Daikin, Fisher, Gree, LG és Midea. Érdemes szétnéznünk a prémium termékek között és tájékozódnunk a hozzájuk tartozó kiegészítőkről, valamint az exkluzív nagyker ajánlatokról is. A Meleget.hu webáruház VIP kiszolgálással vár minden érdeklődőt! 

Rendezés:
Loading...
Szűrő Beállítás
Ár
Gyártó szerinti szűrés
Gyártók