A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk! Elfogadom
Termékek Menü
0

IMI Heimeier

A TA Hydronics mostantól …… IMI Hydronic Engineering!

Vezető termék márkáink – a Pneumatex, TA és Heimeier évek óta részei az IMI plc Csoportnak. Először a TA Hydronics név alatt egyesültek 2011-ben, az egyesülést mostantól az IMI Hydronic Engineering esernyője alatt folytatják.

Piacvezetőként az energiahatékony belső klíma megteremtésében, kiváló teljesítményű és minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínálunk a még hatékonyabb épületgépészeti rendszerekért.

Miért IMI Hydronic Engineering?

Az IMI Hydronic Engineering jobban kifejezi vállalatunk irányvonalát globális szinten az IMI plc-vel és a másik kettő, szintén a csoporthoz tartozó üzletággal. Ezt tartalmazza az új vizuális megjelenés. Az új megjelenés annak kifejezésére lett tervezve, hogy méginkább törekszünk ügyfeleink részére az egyre jobb termékek, szolgáltatások valamint a minőség biztosítására.

Mit várhat tőlünk?

Stratégiánk lelke továbbra is a három termékcsoport marad:

Nyomástartás & Vízminőség IMI Pneumatex
Beszabályozás & Szabályozás IMI TA
Hőmérséklet-szabályozás IMI Heimeier

Folytatjuk az innovációt és az új megoldások fejlesztését ezen kompetenciaterületeken belül, és a fókusz továbbra is a legjobb minőség, kimagasló termékteljesítmény és szolgáltatás biztosításán marad az Ön épületgépészeti rendszeréhez bármikor, amikor szüksége van rá. A több, mint 100,000 különböző projektben szerzett tapasztalatunkkal világszerte, bízhat támogatásunkban függetlenül a project típusától vagy méretétől. Csapatunk mindig készen áll megosztani hidraulikai tudását Önnel.

Hőmérsékletszabályozás

 

A IMI Hydronic Engineering folyamatosan kutat és fejleszt új és innovatív technológiákat a hőmérséklet szabályozás területén annak érdekében, hogy tovább bővítsük kiterjedt termékkínálatunkat.

Termosztatikus szelepkínálatunkban megtalálható több mint 120 különböző termosztatikus szeleptest, amelyekre több mint 40 különböző termosztatikus fej csatlakoztatható. Ezen kívül szelepmozgatók, szobatermosztátok, speciális illesztékek, szabályozó szelepek és elzáró szelepek széles választékát kínáljuk annak érdekében, hogy majdnem minden szituációra legyen megoldásunk.

Ez a termékválaszték lehetővé teszi, hogy optimális megoldást találjunk minden elképzelhető elvárás esetére. A IMI Hydronic Engineering termékfilozófiája megtestesíti mindazt, amit a megbízó elvár az épületgépész mérnöktől. Ennek megfelelően például a VD fej, az első olyan termosztatikus fej, amely kifejezetten beépített szelepekhez készült, nem csak műszaki fejlesztésként fontos, hanem a tökéletes megjelenésének köszönhetően a fogyasztók belsőépítészeti igényeinek is megfelel.

 

Rendezés:
várható szállítási idő 1-5 nap
12.886 Ft
Termék szűrő
Ár
Gyártó szerinti szűrés
Gyártók