A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk! Elfogadom
Termékek Menü
0
Ön itt jár: >

IMI TA

A TA Hydronics mostantól …… IMI Hydronic Engineering!

Vezető termék márkáink – a Pneumatex, TA és Heimeier évek óta részei az IMI plc Csoportnak. Először a TA Hydronics név alatt egyesültek 2011-ben, az egyesülést mostantól az IMI Hydronic Engineering esernyője alatt folytatják.

Piacvezetőként az energiahatékony belső klíma megteremtésében, kiváló teljesítményű és minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínálunk a még hatékonyabb épületgépészeti rendszerekért.

Miért IMI Hydronic Engineering?

Az IMI Hydronic Engineering jobban kifejezi vállalatunk irányvonalát globális szinten az IMI plc-vel és a másik kettő, szintén a csoporthoz tartozó üzletággal. Ezt tartalmazza az új vizuális megjelenés. Az új megjelenés annak kifejezésére lett tervezve, hogy méginkább törekszünk ügyfeleink részére az egyre jobb termékek, szolgáltatások valamint a minőség biztosítására.

Mit várhat tőlünk?

Stratégiánk lelke továbbra is a három termékcsoport marad:

Nyomástartás & Vízminőség IMI Pneumatex
Beszabályozás & Szabályozás IMI TA
Hőmérséklet-szabályozás IMI Heimeier

Folytatjuk az innovációt és az új megoldások fejlesztését ezen kompetenciaterületeken belül, és a fókusz továbbra is a legjobb minőség, kimagasló termékteljesítmény és szolgáltatás biztosításán marad az Ön épületgépészeti rendszeréhez bármikor, amikor szüksége van rá. A több, mint 100,000 különböző projektben szerzett tapasztalatunkkal világszerte, bízhat támogatásunkban függetlenül a project típusától vagy méretétől. Csapatunk mindig készen áll megosztani hidraulikai tudását Önnel.

Szabályozás és beszabályozás

 

Számos szempontot és módszert mérlegelni kell a hidraulikai szabályozás esetében, ha azt szeretnénk elérni, hogy hidraulikai rendszerünk megfelelően vezérelhető legyen, és így a lehető legalacsonyabb költségek mellett biztosítsa a kívánt belső környezetet. Olyan megoldás ez, amely minden, a projektben résztvevő szereplő számára megnyugtató lehet. A tervező tanácsadó számára a hidraulikai szabályozás egy költséghatékony biztosítási kötvény a szakmai reputáció elvesztése ellen. Az operatív szakemberek számára a gondtalan működés és könnyű fenntartás biztos receptje. Az épület tulajdonosának pedig hosszú távú garanciát jelent a fenntartási költségek elharapódzása ellen.

A IMI Hydronic Engineering a rendszerkezelés és a szabályozás szakértője. Technológiánkat úgy alkotjuk meg, hogy precízen szabályozzák egy rendszer végpontjait, miközben a teljes rendszert is akkurátusan irányítják. Szakértelmünk a hidraulikai rendszerek minden típusára kiterjed – legyen szó állandó térfogatáramról, változó térfogatáramról, és kézi beszabályozásról vagy automatikus beszabályozásról.  

 

Rendezés:
Termék szűrő
Ár
Gyártó szerinti szűrés
Gyártók