A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk! Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

inVENTer

Az inVENTer 1999 óta gyárt világszínvonalú anyag- és kivitelezési minőségű decentralizált hővisszanyerős szellőztető készülékeket Németországban. Ezen a területen az egyik piacvezető gyártó Németországban és Nyugat-Európában.

Az inVENTer székhelye Németországban, a Jénához közeli Löberschütz településen található. A hővisszanyeréses decentralizált szellőztető rendszerek egyik vezető gyártója Németországban, és európai vonatkozásban is előkelő pozícióban van. A kontrollált lakótér szellőztetésre vonatkozó megoldásaink Németországban és Európában több ezerszer bizonyítottak már: legyen szó akár lakótérről, irodákról, szállodákról – új építésűekről vagy akár felújítottakról.
Ügyfelek ezrei tekintenek ránk elégedetten, hiszen a szellőztetést zseniálisan egyszerűvé tesszük – és mindezt már 1999 óta. Működésünk középpontjában a fenntarthatóság és a környezettudatosság áll. Az ökológiailag helyes cselekvés számunkra lényegesen túlmutat a környezetkímélő szellőztető rendszerek gyártásán. A környezettudatosságot következetesen alkalmazzuk:
– A Jénához közeli Löberschützben elhelyezkedő gyártási épületünk passzívházként funkcionál szalmából készült hőszigeteléssel.
– Az inVENTer irodaépületet környezetkímélő hőpumpákkal fűtjük – és természetesen inVENTer hővisszanyeréses szellőztető rendszerrel szereltük fel.

Rendezés:
Égéstermék elvezetés
Ár
Gyártó szerinti szűrés
Gyártók