A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk! Elfogadom
Termékek Menü
0
Ön itt jár: >

Vaillant

A Vaillant márka termékei 1904 óta kaphatók Magyarországon. Kezdetben a németországi gyár közvetlenül látta el a magyar piacot, 1992 óta viszont a Vaillant-csoport saját leányvállalatán, a Vaillant Hungária Kft.-n , - 2006. július 1. óta a Vaillant Saunier Duval Kft.-n - keresztül elégítjük ki a helyi igényeket. A Vaillant fejlesztési tevékenységének eredményei a leányvállalaton keresztül rövid időn belül a magyar piacon is elérhetők, termékpolitikánkban kiemelt hangsúlyt fektetünk az energiatakarékosságra és a megújuló energiaforrások hasznosítására, ezen keresztül a környezetvédelemre. Ezért is található a Vaillant termékpalettáján a kondenzációs készülékek és napkollektorok széles köre, a magas szintű, komplex szabályozással és rendszerszemlélettel együtt.

 Vaillant márka nevéhez illő képviselet és a vevői igények magas szintű kielégítése érdekében saját munkatársainkon és partnereinken keresztül átfogó szolgáltatást nyújtunk a gázkészülékek és rendszerek tervezésétől, értékesítésétől az üzembe helyezésig és javításig.

Műszaki tanácsadóink az ország egész területén elérhetők, naprakész üzleti és műszaki információkkal látják el partnereinket és segítik a készüléktulajdonosokat. Bemutatótermünkben megtekinthetők a Magyarországon forgalmazott Vaillant készülékek, tanácsadónk személyesen segít az igények felmérésében, a megfelelő készülék kiválasztásban és az esetleges tervezési problémák megoldásában.

A Vaillant márkaszerviz a magyar piacon jelen lévő gázkészülék márkák között egyedül álló módon saját szerviz-technikusokkal biztosítja a Vaillant készülékek zavartalan működését Budapesten és az ország hét vidéki helyszínén. Mellettük több mint 100 képzett külső szervizpartner áll a készüléktulajdonosok rendelkezésére üzembe helyezési, javítási és karbantartási szolgáltatással.

Rendezés:
Termék szűrő
Ár
Gyártó szerinti szűrés
Gyártók