A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk! Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Wolf

Wolf

A  WOLF Gyár Bajorország szívében, Mainburgban található. A vállalat Kelheim tartomány (ahonnan a legtöbb magyar kastély padló burkolata származik) egyik legjelentősebb nagy létszámú munkaerőt foglalkoztató bázisa. Illik tudni, hogy a Mainburg és környéke a világ egyik legnagyobb egybefüggő kitűnő minőségű komlótermelő vidéke, köszönhetően a sajátságos talajnak és az ehhez párosuló mikroklímának. Részben ezzel, azaz a komlóval hozható összefüggésbe a vállalat megalapulása.
 

A WOLF céget ténylegesen egy Wolf úr alapította, aki egy komlótermesztő gazda volt, majd a terményveszteség csökkentése érdekében a szárításhoz szükséges hőlégfúvót (terményszárítót) készített egyre nagyobb darabszámmal az 1960-as évek elején. A szépen fejlődő kisvállalatot felvásárolta a Salzgitter csoport, amely szélesítette a gyártási profilt azaz megjelentek a termoventillátorok, majd az építőelemes légkezelők.   A Salzgitter csoportot bekebelező Preussag Rt lett a WOLF GmbH következő tulajdonosa, amely a légtechnikai termékek körét fűtéstechnikai berendezésekkel, azaz kazánokkal is kiegészítette a ’70-es évektől.

Ugyanekkor az építőelemes szellőző berendezések már futószalagon készültek 10000 m3 /h légszállításig, amelyebben a gyártási szektorban azóta is egyedülállónak számít. Nagy lendületet adott a fejlesztésben és a gyártási kapacitás kibővítésében a németországi újraegyesítés, amely  mind a légtechnikai, mind a fűtéstechnikai termékek gyártási körének jelentős kibővülésével járt.

Rendezés:
Külső Raktáron
1.694.114 Ft
Rendelhető
1.255.014 Ft
Külső Raktáron
699.990 Ft
Külső Raktáron
662.706 Ft
Külső Raktáron
1.555.288 Ft
Rendelhető
1.321.948 Ft
Rendelhető
679.990 Ft
Rendelhető
999.705 Ft
Rendelhető
1.186.221 Ft
Égéstermék elvezetés
Ár
Gyártó szerinti szűrés
Gyártók
Loading...